Culinaire

Arrangementen

High Tea

Wilt u met een groep een gezellige middag of avond organiseren dan bieden wij een etagère met heerlijk zoete en hartige lekkernijen, 2 keer koffie of verschillende theesoorten. €21,95 p.p.

High Tea Deluxe

Gedurende 2 uur kunt u onbeperkt genieten van onze overheerlijke zoete en hartige lekkernijen. Daarbij een soepje naar keuze met 3 keer koffie of verschillende theesoorten. €29,00 p.p.

High Tea De Liefde

Feestelijke ontvangst met een glas mousserende wijn en een amuse. Gedurende 2 uur onbeperkt genieten van onze overheerlijke zoete en hartige lekkernijen met daarbij 3 keer koffie of verschillende theesoorten. €32,00 p.p.

Culinair verleidelijke wandeling

Na een seizoensgebonden ontvangstdrankje serveren wij u 2 gangen, waarna u onder leiding van onze gids de sfeervolle binnenstad óf de natuur in het buitengebied gaat verkennen (ca. 45 minuten). Bij terugkomst serveren wij het hoofdgerecht en het dessert. €61,00 p.p. incl. 2 drankjes naar keuze.

Happen en trappen

Door de mooie natuur van Nederland vindt u prachtige fietsroutes, waarbij u bij 5 achtereenvolgende restaurants van het menu kunt genieten. U reserveert via de website www.happenentrappen.nl voor €47,25 p.p.

Share your afternoon with love

Heerlijk samen genieten van een speciaal 3-gangen menu gedurende 2 uur (ontvangst tussen 15-17 uur). Wij ontvangen u met een glas bubbels en serveren u vervolgens op liefde gebaseerde gerechten. Informeer naar het keuzemenu. €46,25 p.p. (€53,00 op zondagen)

Zondagmiddag proeverij

Deze proeverij is een winterse activiteit, waarbij u kunt genieten van bijzondere wijnen met uitleg van Vinoloog Ben en een bijpassend 4-gangen menu. €53,00 p.p.

Chocolade proeverij

Deze proeverij kunt u serveren voor een middag of avond. Wij serveren 2 keer koffie of thee en op een sierlijke etagère heerlijke bonbons en andere huisgemaakte chocolade-lekkernijen. Tot slot schenken wij een glas bubbels met een verrassing van het huis. €31,50 p.p. voor dit 2 uur durende arrangement.

Gluren bij de buren

Arrangement op basis van een 3-gangen menu. Na de eerste gang gaat u de prachtige panden van onze buren bezoeken waarbij de trotse eigenaren u zelf zullen rondleiden. U heeft keuze uit het bezoeken van 2 panden of het volgen van een lezing/workshop. Bij terugkomst in ons restaurant serveren wij het hoofd- en nagerecht. €48,00 p.p.