Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Over ons

Liefde voor het vak en de gasten: dat is wat ons al jarenlang drijft. 

Sinds april 2010 zijn wij, Margreet, Ben en Yoreck van de Brink, de eigenaren van dit mooie restaurant in de binnenstad van Doesburg. 

Naast dit restaurant zijn we  ook eigenaren van de Brink. Dit is een locatie in Oldebroek waarin feesten en diners worden gegeven. Voor meer info zie www.brinkzalen.nl.  Wij waren op zoek naar nieuwe locatie en via een tip zijn we in Doesburg terecht gekomen. 

Margreet: ” Het was liefde op het eerste gezicht, hier vonden we wat we al die jaren hadden gezocht. Een oud pand in een prachtige stad. De naam voor het restaurant was toen al snel gevonden”.

Met de start van dit restaurant konden we de wens om persoonlijker contact te hebben met onze gasten, in vervulling laten gaan. Daarnaast is onze zoon Yoreck na een gedegen horecaopleiding in het bedrijf gekomen. Een unieke combinatie kun je wel zeggen, vader, zoon en moeder met ieder zijn/haar eigen specialiteit. 

Yoreck is een benadigd gastheer. Hij heeft in prachtige bedrijven gewerkt en hij kan zich iedere avond toeleggen op het in de watten leggen van onze gasten. Dank zij zijn aangeboren charme en liefde voor de horeca is dit een gouden combinatie.

 Ben kon van zijn hobby zijn beroep maken;  een bevlogen vinoloog  die op  zeer enthousiaste manier kan vertellen en adviseren  over wijn-spijs combinaties. Margreet is zowel in de keuken, in de bediening als adviseur op haar plaats.Door haar lef en creativiteit ontstaan daaruit de meest mooie creaties of het nu gaat om eten of een idee voor een feest.

Onze specialiteiten: vegetarische gerechten en wijnen. 

Een paar keer per jaar ontvangen we  een speciale gast: de kleinzoon van Philip Gastelaars. Zijn grootvader had een drogisterij in wat toen nog de Beitelstraat heette. In de oorlogwerd hij in kamp Avegoor in Ellecom gefusilleerd, nadat de Duitsers ontdekten dat hij een verzetsstrijder verborgen hield. Later werd de straat naar hem vernoemd. De kleinzoon weet veel over de geschiedenis van Doesburg te vertellen en neemt bij elk bezoek een paar foto’s van vroeger mee.