Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Arrangementen

U kunt uw diner ook combineren met een leuke activiteit zoals een stadswandeling door Doesburg of een fietstocht in de regio.
Wij bieden daarvoor verschillende mogelijkheden zoals Happen en Trappen en de Culinaire Verleidelijke wandeling.

Naast deze arrangementen maken wij graag een arrangement op maat voor een huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, reünie of andere familiebijeenkomst. U kunt dan denken aan b.v. een workshop koken of  gastvrijheid. Ook een combinatie met een stadstour per lelijke eend, step of scooter is mogelijk.

Daarnaast kunnen wij de catering verzorgen op een bijzondere plek b.v. een picknick. Doesburg heeft veel te bieden op sociaal, cultureel en sportief gebied. Wij informeren u graag daarover.

U kunt ons restaurant ook in zijn geheel afhuren voor een feest of andere gelegenheid. Tevens kunnen wij beschikken over een unieke locatie in stijl voor grotere festiviteiten, de Gasthuiskerk. Deze prachtige kerk is recent geheel verbouwd en is een sfeervolle locatie waar wij graag uw diner, buffet of spetterend feest verzorgen. Graag informeren wij u hierover en helpen u uw specifieke wensen uit te voeren.

.

Speciale evenementen
venderbosch evenementen
Voor speciale evenementen werken wij samen met Venderbosch Evenementen. U kunt hierbij denken spelshows en themafeesten in combinatie met buffetten of high-tea arrangementen. Voor meer informatie klik hier of ga naar www.venderboschevenementen.nl.

.

Gluren bij de buren
Wij ontvangen u graag in ons restaurant en serveren een 3 gangen menu. Na het voorgerecht gaat u de prachtige panden van onze buren bezoeken, waarbij de trotse eigenaren u zelf zullen rondleiden. U heeft de keuze uit 2 panden, echter kunt u i.p.v. een rondleiding ter plekke ook kiezen voor een lezing of workshop. Bij terugkomst in ons restaurant serveren wij het hoofd- en nagerecht. Iedere gang bestaat uit diverse gerechten van onze kaart zodat u samen kunt genieten van al onze heerlijkheden.

€ 35,00 p.p.

.

Share your afternoon with love
Lekker samen genieten van een 3 gangen menu tijdens de afternoon. Gedurende 2 uur deelt u samen de gerechten. Wij ontvangen u graag vanaf 15.00, 16.00 of 17.00 uur met een glas bubbels en serveren vervolgens onderstaande gerechten:

 

Voorgerecht  Love candys:

bonbons vlees, vis en vegetarisch

minisoepjes

sandwiches

Hoofdgerecht  Lovely things:

Diverse soorten salades o.a. tonijn, kaas

Sudderliefde ( runderstoofpotje )

Vissersliefde ( visstoofpotje )

Boerenliefde ( dungesneden vlees met sauzen)

brood en boter

Dessert Sweeties:

Diverse zoete huisgemaakte desserts

€ 40,00 p.p.


Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).
Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden.
De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.